Hubei G603 Granieten Steengroeve

Quarry and Factory

Realho Stone

Hubei G603 Quarry

Realho Stone heeft meer dan 16 jaar ervaring in granietproductie, gespecialiseerd in plaatbewerking, en heeft nu een groep professionele en geschoolde werknemers. Nu, Realho steen heeft een professionele stenen verwerking basis in de Hubei steen industrie zone, die voornamelijk produceert grijs graniet, zoals Hubei G603, Hubei g602, Hubei G633, etc. de producten omvatten graniettegels, granieten platen, graniet en gesneden-op-grootte tegels, granieten werkbladen en etc.

Hubei G603 Granite Factory

De plate produceert voornamelijk granieten producten zoals ambachtelijke steen, grootschalig karton en hoogwaardig karton. De producten worden veel gebruikt in gordijnwand droog opknoping, spoor doorvoer, tuin landschap, binnen en buiten vloer, en wanddecoratie, enz.

Realho Stone Factory and procssing Machines

Een uitbreiding van G603 graniet:Macheng is beroemd als "de stad van azalea" in China, evenals "de steenstad van China". Macheng granieten hebben de superioriteit van overvloedige reserves, gecentraliseerde gebied, verschillende kleuren, hoge kwaliteit, klein kleurverschil, gemakkelijk toegankelijk, enz.

L handig verkeer door grote berg:Macheng ligt op de kruising van Henan, Hebei en Guangdong provincie, evenals het economische centrum van Wuhan, Zhengzhou en Hefei stad. Met het handige watertransport van Changjiang is Macheng handig voor granieten koets.

L superieur beleid om investeerders aan te trekken:Deze jaren heeft de regering de ontwikkeling van de lokale middelen serieus genomen, meer beleidsondersteuning op de steenindustrie om investeerders aan te trekken, om Macheng te vestigen als het grootste distributiecentrum van steenwinning, verwerking en transport.

Hubei G603 Granite Produts Lines

Hubei graniet serie heeft acht ongeëvenaarde voordelen: grote reserves, geconcentreerde industrie, sterke mijnbouw veiligheid, geen begrafenis, goede integriteit, hoge output tarief, klein kleurverschil, en eenvoudige mijnbouw. De belangrijkste steensoorten zijn graniet, met meer dan tien variëteiten, waaronder Hubei Granite G603, Hubei Granite G623, Hubei Granite G602, Hubei G655 Granite, Hubei G654 Granite, China Juarana, etc G602, en G655 zijn de exclusieve variëteiten. Het mijngebied ligt in bai ya shan in het zuidoosten van het stedelijk gebied, met een oppervlakte van meer dan 60 vierkante kilometer en een opslagcapaciteit van 25 miljard kubieke meter. Het is de eerste steenmijn in China die honderd jaar lang zonder gaten kan worden ontgonnen.

Contact Us of Realho StoneXiamen Realho Stone Co., Ltd.

Ms.Pearl Lee

Tel: 86-592-8326666 Fax: 86-592-8327777

E-mail: Sales@realho.com

Cel/Whatsapp: 86-18850050013

Voeg Unit 8F, Yongtongchang Blad, No.388 Jiahe Road, Xiamen China