Hoe granieten werkbladen te installeren

- Jan 28, 2020-

Hoe granieten werkbladen te installeren

Werkbladen / wastafels Werkbladen omvatten voornamelijk artz kwartsstenen werkbladen, granieten werkbladen, marmeren werkbladen, zandstenen werkbladen, leistenen werkbladen en kalkstenen werkbladen.

De hoofdstroom is kwarts en granieten aanrecht.

Het installeren van een granieten aanrecht is zowel economisch als gemakkelijk. Als het gaat om schoonmaken, is graniet ook een betere keuze dan andere tegels. Het vereist geen reiniging en voegen en is bijna niet schoon.

Vereiste items:

Granieten aanrecht (op maat), hamer voor het verwijderen van oude werkbladen, horizontale lijnen, siliconenlijm

Stap 1: Meet het installatiegebied. Meet de lengte en breedte van het installatiegebied met een meetlint. Bepaal of u een aanrecht met een gootsteen wilt installeren of ze wilt scheiden.

granite countertops price

Stap 2: Pas uw marmeren aanrecht aan vanuit uw huisverbeteringswinkel of marmeren maker.

black granite countertops


Stap 3: Verwijder oude werkbladen en gootstenen, en houd de kasten intact tenzij u ze wilt vervangen. Het slopen duurt enkele dagen voordat een nieuwe, verfijnde marmeren tafel wordt geïnstalleerd. Verwijder geen oude werkbladen en spoelbakken voordat u nieuwe werkbladen en spoelbakken ontvangt, vooral als u ze nog steeds dagelijks gebruikt.

granite countertop cleaner

Stap 4: Installeer eerst het nieuwe werkblad, breng geen lijm aan. Probeer het eens en kijk of het werkt. Als het installatiegebied geen volledig vierkant is, moet u mogelijk het nieuwe werkblad bijsnijden.

removing granite countertops


Stap 5: Bevestig de achterklep en zorg ervoor dat deze goed in de muur is geïntegreerd. Als het gebied geen volledig vierkant is of als er gaten zijn, moet u de nodige aanpassingen maken.

gray granite countertops


Stap 6: Na het controleren van alle hoeken, bent u klaar om te beginnen met lijmen. Gebruik 100% schone siliconenlijm. De schone siliconenlijm is erg plakkerig en vervaagt niet op lichtgekleurd marmer. Vermijd het gebruik van donker gekleurde lijmen, omdat hun kleur zichtbaar wordt door marmer zodra ze droog zijn. Veeg het stof van achter het marmer met alcohol af voordat u de lijm aanbrengt. Verwijder overtollige lijm die mogelijk aan het graniet is gehecht.

marble quartz countertops


Stap 7: Laat het 8 uur staan voordat u het gebruikt. Zorg ervoor dat het aanrecht gelijkmatig op de kast is bevestigd.


honed marble countertop

Een paar:Hoe Terrazzo-vloer thuis schoon te maken Volgende:Hoe roest van graniet te verwijderen