Hoe roest van graniet te verwijderen

- Feb 09, 2020-

Vanwege de natuurlijke eigenschappen van graniet bevat elk type graniet zelf min of meer ijzer. Er valt veel regen in de zomer. Wanneer de regen in contact komt met het ijzer in het graniet, treedt een oxidatiereactie op en zullen zich roestvlekken vormen. Evenzo zal het resterende staalgrit tijdens de verwerking, ijzeren gereedschap en steigers tijdens de installatie, en metaal bevattende apparaten zoals decoratie tijdens het bouwproces de vorming van roestvlekken op het granietoppervlak veroorzaken als het reinigen of oneigenlijk gebruik van granietreinigers is voltooid na de bouw.

granite

Sommige mensen gebruiken gewoon zoutzuur en andere zure materialen om graniet schoon te maken. Daarbij kunnen ze de roestvlekken slechts tijdelijk verwijderen, ze kunnen niet volledig worden verwijderd en ze zullen ook de ijzeren roest in het graniet versnellen, waardoor de roestvlekken ernstiger worden. Daarom moet voor roestvlekken een speciale graniet roestverwijderaar worden gebruikt voor het reinigen om de roestvlekken volledig te verwijderen en om te zetten in stabiele kleurloze stoffen.


Reiniging en roestverwijdering van glad graniet
Behandelingsmateriaal : speciaal reinigings- en ontkalkingsmiddel voor hennep
Bouw methode :
1. Bescherm de niet-graniet- en granietreinigingsonderdelen.
2. Verwijder vuil en zinkend oppervlak op graniet.
3. Roer de reinigingsroestverwijderaar en water gelijkmatig in een verhouding van 1: 1 (het graniet verdunt niet wanneer het ernstig geroest is) en breng het direct aan op de roestige plaats van graniet.
4. Nadat alle roest is vervaagd (het duurt ongeveer enkele minuten tot enkele uren, afhankelijk van de specifieke omstandigheden van de roest, zullen de oorspronkelijke ijzeren roestvlekken van graniet, zoals roeststeen, langer duren om roest te verwijderen), en dan Wassen met water.

5. Als de roest ernstig is, kan de roest niet in één keer worden verwijderd en kan de roest herhaaldelijk worden verwijderd.


Reiniging en roestverwijdering van ruw graniet
Methode 1 : Verwijder roest van graniet met glad oppervlak.
Methode 2 : (alleen van toepassing op lichtgekleurd graniet):
Materiaal : speciaal reinigings- en opfrismiddel voor hennep.
Bouw methode:
1. Bescherm niet-graniet en graniet niet-gewassen delen.
2. Verwijder vuil en oppervlaktestof op graniet.
3. Roer het granietreinigings- en opfrismiddel en water gelijkmatig in een verhouding van 1: 1 (het granietoppervlak wordt mogelijk niet verdund als het vuil bijzonder ernstig is) en breng het direct aan op het te reinigen oppervlak.
4. Reinig het granietoppervlak ongeveer een minuut met water.
5. Als de plaatselijke roestplekken ernstig zijn en niet volledig kunnen worden verwijderd door één reiniging, kan het bovenstaande bedieningsproces worden herhaald.


Een paar:Hoe granieten werkbladen te installeren Volgende:Steen Achtergrondmuur