Steen Achtergrondmuur

- Feb 08, 2020-

De achtergrondwand van de tv is het visuele centrum van een woonkamer en weerspiegelt ook de smaak van het decoratieve ontwerp. Vandaag willen we enkele stenen achtergrondmuren als volgt aanbevelen.

Natuursteen geeft een intieme textuur en een delicate binnenatmosfeer om samen organisch zacht te zijn. Als je van het leven houdt en aandacht besteedt aan kwaliteit, wordt geschat dat je deze verleiding niet kunt weerstaan ...

Steen is charmant en mysterieus en het is snel populair geworden in design. We lopen allemaal graag door de stad en ontdekken per ongeluk dat het onze romantische gevoelens meteen zal raken. Net als deze kleine, kasteelachtige huizen, lijkt het erop dat ze er op elk moment doorheen kunnen.

Exquise mix van natuursteen klassiek ontwerper, of luxe of eenvoudig, of tijdloos of ingetogen. Het vertegenwoordigt de solide basis van een gezin en de welvaart en voorspoed van een gezin. Dit zijn allemaal de liefde van het Chinese volk voor Shi, een eenzame liefde en een grote hoop voor het gezin.

De schoonheid van elke natuurstenen vliesgevel kan niet met woorden worden beschreven. Thuis is het als een natuurlijk natuurlijk landschap. De natuurstenen achtergrondmuur is niet alleen mooi en sfeervol, maar heeft ook functies van geluidsabsorptie, geluidsisolatie, golfabsorptie, enz. Er zijn veel plaatsen die op de achtergrondmuur kunnen worden versierd. Door de moderne ontwerptechnieken van de ontwerper worden ze slim gecombineerd met ruimte, cultuur en levende kunst om luxe introvert humanisme en cultuur te tonen.


Een paar:Hoe roest van graniet te verwijderen Volgende:Luxury Stone: Home