Taboes van FengShui Ball-fonteinen en hun functies

- Jan 20, 2020-

FENGSHUI BALL FOUNTAIN

Een goede FengShui-omgeving kan ons niet alleen gezond en comfortabel maken, maar ook ons algehele fortuin verbeteren. Echter, niet iedereen thuis selectie en decoratie kan ervoor zorgen dat FengShui goed genoeg is, dus veel mensen zullen manieren vinden om FengShui thuis te verbeteren. Er zijn veel manieren om Feng Shui thuis te verbeteren. FengShui-balfontein is er een van, maar elke Feng Shui-decoratie heeft veel aandacht om weer te geven. Laten we eens kijken naar de taboes van FengShui bal fonteinfonteindecoratie en gerelateerde functies.

Fengshui sphere fountain

Geschikte plaatsen voor FengShui balfontein

1. Fengshui balfonteinornamenten worden voornamelijk gebruikt voor de binnen- en buitendecoratie van hotels, villa's en huizen. Ze verfraaien allebei de omgeving van het huis, zijn mooi en elegant en hebben een diepgaande betekenis. Ze zegenen de eigenaar met een gelukkig leven en een vlotte carrière.

2. Deze FengShui-bollen worden meestal in de poort van de villa of in de tuin van het huis geplaatst. De essentie van hemel en aarde kan worden gecondenseerd omdat ze in de middelste positie worden geplaatst. Het magnetische veld heeft een goed effect en het kan het kwaad vermijden en rijkdom bevorderen. Feng FengShui-ballen mogen niet worden geplaatst. Het wordt geplaatst onder de God of Wealth omdat er een gezegde in de FengShui-studie staat dat de goden geen water mogen betreden. Als dit wordt geplaatst, bestaat het gevaar dat het fortuin wordt gebroken. In de hotelgasten kunnen musea, kantoorgebouwen, Feng Shui Polo, de populariteit vergroten, de vitaliteit en rijke financiële middelen symboliseren.

Taboes voor plaatsing van FengShui Ball-fontein

1. Fengshui-balfontein is geschikt om thuis te worden geplaatst, wat een rol kan spelen bij het vermijden van kwaad en het bevorderen van rijkdom.

2. Fengshui-balfontein mag niet onder de God of Wealth worden geplaatst, omdat FengShui-bal water heeft en het taboe van "God-Going to the Water" in de Fengshui-wetenschap heeft geschonden.

3. Plaats de FengShui-bal niet achter de bank, want vanuit het perspectief van de thuisfeng shui-wetenschap is water vergankelijk en vertrouwt het erop als ondersteuning, het is moeilijk om stabiliteit te vinden, dus het is betrouwbaar zonder bergen en beïnvloedt de stabiliteit van levering aan huis. Als het echter naast de bank staat, zal het de residentiële feng shui niet hinderen.

4. Fengshui-bal mag niet tegen het fornuis lopen, omdat het fornuis in de keuken een vuur is. Volgens het principe van de vijf elementen lopen "water" en "vuur" tegen elkaar aan, vooral kunnen ze geen rechte lijn zijn. Het kan het vuur overwinnen, dus het is de kachel die bij het vuur hoort, die de gezondheid van het gezin schaadt. Bovendien geldt hetzelfde voor Shindai.


Een paar:Vakantiekennisgeving, Lunajaar 2020, Realho Stone Volgende:Hoe Terrazzo-vloer thuis schoon te maken