Het voordeel en de ontwikkeling van marmermozaïek

- Jan 29, 2020-

De voordelen en ontwikkeling van marmermozaïek

Steen, als een hoogwaardig bouwdecoratiemateriaal, zijn de meeste mensen erg goed in de soorten en prestaties van steen die kunnen worden gebruikt voor decoratie. Momenteel zijn er vier soorten marmer die gewoonlijk op de markt worden gebruikt: marmer, graniet, terrazzo en synthetische steen. Onder hen is marmer topkwaliteit marmer; graniet is harder dan marmer; terrazzo is gesmeed uit cement en beton; Gemalen steen van natuursteen wordt gebruikt als grondstof en wordt gemaakt door persen en polijsten met een bindmiddel en andere materialen. De steen heeft een hoge sterkte. De belangrijkste producten zijn marmer mozaïek, graniet mozaïek, jade mozaïek, travertijn mozaïek, onregelmatig mozaïek, artistieke taille mozaïek en andere producten.

white marble mosaic tile

Marmermozaïek is een verscheidenheid aan mozaïeken die op middellange termijn zijn ontwikkeld. Het is kleurrijk, maar het heeft een goede zuur- en alkalibestendigheid en sterke waterbestendigheid, dus het heeft een goede marktreactie.

fish scale marble mosaic tile


Marmermozaïek is gemaakt van natuursteen via een speciaal proces, zonder enige chemische kleurstof zelf. Het marmeren mozaïek in het midden heeft de bijzondere kleuren die uniek zijn voor de steen zelf goed bewaard. Dit natuurlijke marmermozaïek brengt mensen in een ruimte die is gebouwd met eenvoudige kleuren en een uitstekende natuurlijke textuur en vergeet natuurlijk de glitter van de werkelijkheid. Met de drukte, in deze ruimte die de tijd verduistert, kun je de waarheid en eenvoud voelen.

mosaic tile backsplash

Marmeren mozaïeken kunnen voor sommige puzzels worden gebruikt vanwege hun kleine formaat en produceren een gradiënteffect. Marmermozaïek wordt voornamelijk gebruikt voor wand- en vloerdecoratie. Vanwege het kleine eenheidsgebied van het mozaïek, de verscheidenheid aan kleuren en de oneindige combinatie, kan het de modellering en ontwerpinspiratie van de ontwerper volledig uitdrukken, en zijn unieke artistieke charme en persoonlijkheid volledig weergeven. Het wordt veel gebruikt in hotels, hotels, bars, stations, zwembaden, uitgaansgelegenheden, vloeren voor thuismuren en kunstparketten.

stone mosaic backsplash


Een paar:No Volgende:Vakantiekennisgeving, Lunajaar 2020, Realho Stone